Contact us

U kan ons contacteren via het contactformulier rechts. 
Utilisez le formulaire ci-contre pour nous contacter.

Please use the contact form to the right to contact us.

Bois-le-Comte 1
6823 Villers-devant-Orval
Belgium

003261329920

A centre with spirit. A centre with a heart. A centre in full nature

*www2_tz_terras_groepJivanBLC20150830_234 kopie.jpg

Groepen

La Ferme du Bois-le-Comte is een prachtige plaats voor workshops, retraites, teambuildings, studiedagen, zuiveringsweken en feesten. Organisaties en bedrijven die in een natuurlijke, creatieve en stimulerende omgeving willen plannen, vergaderen of herbronnen zullen enthousiast zijn over de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van deze plek. 

La Ferme du Bois-le-Comte biedt accommodatie voor groepen tot 55 personen. U kan kiezen voor éénpersoonskamers, twee- of vierpersoonskamers, of een combinatie hiervan. De kamers zijn met warme, natuurlijke materialen ingericht en bieden een mooi uitzicht op de natuur rondom. Alle 21 kamers hebben een eigen badkamer (douche, lavabo en toilet) op twee na, die in het oude woonhuis samen een grote badkamer (met douche én bad) delen.

 
 

Er zijn verschilllende mooie, lichte groepsruimtes waar u in alle privacy kan werken. Ze zijn ingericht voor seminaries, vergaderingen, cursussen, dans- en bewegingswerk. 

DE TEMPELZAAL

De grootste zaal: 12,5 m bij 9,5 m, zuid-west georiënteerd terras van 14 m bij 8 m, zwevende blankhouten planchervloer; o.a. geschikt voor dans, yoga en andere bewegingsactiviteiten. Voor groepen van minimum 18 (laagseizoen) / 22 (hoogseizoen) personen.

DE HEUVELZAAL

De nieuwste zaal (klaar sinds najaar 2013), even mooi en licht als de tempelzaal maar iets kleiner: 10 m bij 8 m, zuiderterras van 7,5 m bij 6 m, blankhouten planchervloer; o.a. geschikt voor dans, yoga en andere bewegingsactiviteiten. Voor groepen van minimum 12 (laagseizoen) / 15 (hoogseizoen) personen.

DE crearuimte / kookklas

Multi-functioneel lokaal van 7,50 m bij 5 m, met tegelvloer; geschikt als leslokaal, crearuimte (waterkranen en gootsteen in het lokaal), vergaderruimte, kookklas (kan volledig uitgerust worden voor kookdemonstraties, met oa 3 kookvuren (12 bekkens) waarvan 2 mobiele, oven, koelkast),...

HET ZWEETHUTTERREIN

Ideaal voor vision quests, zweethutten en andere natuurrituelen. Doordat het wat afgelegen van het centrum ligt kan u er ongestoord uw gang gaan. Alleen de paarden kijken toe, en dat is dan weer magisch... Het terrein is apart te huur, prijzen op aanvraag.

HET DOMEIN

Verder zijn er nog tal van mooie plekjes op het domein waar je in alle rust kan werken, spelen en genieten: het labyrint, de eik, de boomhut, de vuurplaats, het grasveld, de weides, ... 

 

 

EXTRA service EN PROGRAMMA'S OP MAAT

We leiden la Ferme du Bois-le-Comte sinds 1996, en al sinds 1991 zijn we professioneel actief rond de thema's gezondheidseducatie, duurzaamheid en persoonlijke groei. Door die ervaring en door de veelzijdigheid van de accommodatie kunnen we aan heel diverse groepen heel goede kwaliteit bieden. We kunnen maatwerk leveren op het vlak van accommodatie en maaltijden, en we kunnen ook activiteiten en trainingen op maat van uw groep aanbieden.We doen ons best om aan uw specifieke noden tegemoet te komen, zodat u 100% kan genieten van uw verblijf.

 

La Ferme du Bois-le-Comte is het hele jaar open. 
We heten u graag welkom!