Contact us

U kan ons contacteren via het contactformulier rechts. 
Utilisez le formulaire ci-contre pour nous contacter.

Please use the contact form to the right to contact us.

Bois-le-Comte 1
6823 Villers-devant-Orval
Belgium

003261329920

A centre with spirit. A centre with a heart. A centre in full nature

Praktische info voor groepen

 • Reserveer tijdig, zeker als u een verblijf in de zomerperiode wil. De meeste groepen plannen een jaar vooraf; als u er vroeg bij bent, hebt u veel meer keuzemogelijkheden. Als u wil boeken, contacteer ons dan per e-mail of telefonisch. Offerte, bevestiging, contract en aanbetaling van uw reservatie vloeien daaruit voort.
 • Een verblijf begint normaal de eerste dag om 17u en eindigt de laatste dag om 16u. Afwijkingen hiervan zijn soms mogelijk.
 • Bedlinnen en handdoeken zijn niet inbegrepen in de basisprijs. U kan echter wel kiezen voor een groepsarrangement inclusief bedlinnen en handdoeken. Doet u dat niet, dan brengt u zelf kussensloop, onderlaken en slaapzak of dekbed of bovenlaken mee. (Dekens zijn beschikbaar op de kamers.) Als er mensen in uw groep zijn die niet zelf bedlinnen mee willen brengen, kunnen ze een lakenpakket huren voor 10 euro. In dat geval graag, indien mogelijk, vooraf doorgeven hoeveel mensen een lakenpakket wensen.
 • Voor veel mensen is de rust die van deze plek uitgaat heel weldoend. We vragen u dan ook om dit in gedachten te houden en heel specifiek de nachtrust tussen 22u en 8u te respecteren.
 • De bar wordt door de groep gerund, tenzij anders afgesproken. U vindt er een schuimende Orval – naast andere, biologische, dranken en biologische snacks. Eigen drank kan niet meegebracht worden.
 • Alle ruimtes binnen zijn vanzelfsprekend rookvrij.
 • De hele accommodatie wordt voorzien van water dat rechtstreeks uit de bron komt. Het vervuilde water wordt in een zuiveringsinstallatie ter plekke gezuiverd. We tuinieren ook biologisch. We nodigen u daarom ook uit om rekening te houden met de natuurlijke kringloop en bij voorkeur ecologisch afbreekbare zepen en shampoos mee te brengen.
 • Mobiele telefoon werkt hier niet altijd (afhankelijk van de provider; als u even de heuvel op loopt lukt het meestal wel). De binnenplaats, de salon en de eetplaats willen we erg graag GSM-vrij houden.
 • Huisdieren zijn niet toegelaten. We hebben zelf paarden, poezen en in de winter ook een hongerige vos, maar zelfs de poezen mogen het huis niet in, u komt ze enkel buiten tegen.
 • In ons winkeltje vindt u natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda (tandpasta, zeep, massageolie, ...), traditioneel Indiaanse smudge & parfum (Invocation), etherische oliën, boeken en cd's. We verkopen ook vers geoogste biogroenten uit eigen tuin.
 • Bar en andere extra's kan u ter plekke cash betalen. Betalen met betaalkaart of creditcard kan niet. De dichtstbijzijnde geldautomaat is in Florenville.